VI PASSER PÅ DINE DATA
Hjemmesiden anvender cookies og indsamler persondata om IP, ID og din browser til statistik og marketingformål. Oplysninger videregives til vores samarbejdspartnere, der opbevarer og/eller tilgår oplysninger på din enhed med henblik på at vise tilpassede annoncer og annoncemåling, tilpasset indhold, indholdsmåling, målgruppeindsigter og produktudvikling.
Se yderligere info under cookie- og persondatapolitik. Læs mere her

Produkter
Kurv
Total: 0,00 DKK

Privatlivspolitik

Udviklingschef, Dorte Mørck Qvortrup

Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan vi behandler dine personoplysninger.

  1. Dataansvarlig

Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger er:

Dorte Mørck Qvortrup

b conzept ApS

CVR: 27200494

Hagemannsvej 6E

8600 Silkeborg

dmo@bconzept.dk

Tlf.: 26219032


 

Beskrivelse af behandlingen


Formål


Levering af vores ydelse

Personoplysninger anvendes til at kontakte dig med henblik på ordrebehandling, som du har anmodet om,

Markedsføring
Personoplysninger anvendes til markedsføringsmæssige formål, herunder at målrette vores kommunikation med dig i forhold til konkrete ordrer samt sende dig relevant markedsføring i form af bl.a. nyhedsbreve.

Optimering af brugeroplevelse på hjemmeside
Personoplysninger indsamles ved din brug af vores hjemmeside. Disse oplysninger bruger vi til at optimere brugeroplevelsen på vores hjemmeside og de ydelser vi tilbyder.

Kategorier af personoplysninger
Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger om dig:
Almindelige personoplysninger for eksempel:

  • navn
  • adresse
  • e-mail
  • telefonnummer
  • indkøbshistorik
  • brug af digitale ydelser

Kilder
Vi indsamler oplysninger eksempelvis fra følgende kilder:
  • Direkte fra dig
  • Aktiviteter på vores hjemmeside

Behandlingsgrundlag
Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet ovenfor baseret på følgende behandlingsgrundlag:

F.eks:
  • Artikel 6.1.a (samtykke)
  • Artikel 6.1.b (nødvendig af hensyn til opfyldelse af en kontrakt, som du er part i)
  • Artikel 9.2.f (nødvendig for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares)
  • Artikel 9.2.g (nødvendig af hensyn til væsentlige samfundsinteresser på grundlag af EU-retten eller medlemsstaternes nationale ret)
  • Artikel 10, jf. § 8 i databeskyttelsesloven

Modtagere
Vi kan dele dine personoplysninger med: leverandører og forhandlere, herunder IT-leverandører, support, og finansielle institutioner, som vi samarbejder med for at assistere vores virksomhed.

Det drejer sig om følgende:
  • Outsource - Support
  • Raketfart - Support
  • Sydbank – Finansiel institution
  • Dan Domain – It leverandør
  • IT Effect – It leverandør

Opbevaring
Vi vil opbevare personoplysninger så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt f.eks:
  • Op til 5 år for alle finansbilag
  • Op til 5 år for al ordrehistorik
  • Dine kontaktoplysninger, så længe, vi har kontakt med dig som kunde eller leverandør


Hvis ovenstående ved en fejl overtrædes kan b conzept  ApS til hver en tid finde og slette data, samt redegøre for hvilken IT leverandør, finansiel institution eller IT support der måtte have data. b conzept har databehandleraftaler med alle modtagere.

Nedenstående oplysningerne er obligatoriske, såfremt du er kunde hos os. Hvis du ikke giver disse oplysninger, vil vi ikke være i stand til at levere varer eller ydelser til dig:

Du har følgende rettigheder:

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at: kontakte Niels Christian Frydendahl.

Der kan være betingelser eller begrænsninger til disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du f.eks. har ret til dataportabilitet i det konkrete tilfælde - dette afhænger af de konkrete omstændigheder i forbindelse med behandlingsaktiviteterne.

Sidst opdateret: 3. Maj 2018

  1. Konsekvenser ved behandlingen Såfremt ovenstående ved en fejl overtrædes
  2. pligtmæssig information
  • CVR-nummer
  • Virksomhedens navn
  • Leveringsadresse
  • Faktureringsadresse
  • Kontaktperson med e-mail og telefonnummer
  1. Dine rettigheder
  • Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
  • Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
  • Særligt har du en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring
  • Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
  • Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet).
  • Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.
Nyheder
Shop videre Til kurven

Vil du have firmalogo på dit tøj?

1.

Vælg dine produkter først

2.

Kom dem i kurven

3.

Bestil logo til sidst